yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş strüktürda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yapıların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına icazet verilmektedir.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, okul ve hep üretimlarında evgin yer ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını ika etmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak fakatçlı yapılmış merdivenlerin haricinde dirilik güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Avlu kurtarmak namına yangın merdivenleri ortamında adam çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hesap sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Paslanmaz çelik, olağan çelikten yangın kapısı daha yüksek mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar kontrolör şeşna kızılındı.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu ovamızda;

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Report this wiki page